sommarYoga på Valö

Starta dagen med ett yogapass på dansbanan. Vår instruktör Helena Olsson från Bockshult kommer vara vår guide i yogans värld.

Yogan är för alla, oavsett vilken form eller ålder man är i. Yoga är en träningsform som ger dig redskap att hantera stress, motverka onda ryggar, axlar och huvuden, tränar upp kroppen samt ger dig tillgång till hela kroppen. Passar även de som aldrig prövat Yoga förut likväl de vana utövare. Ta med matta om du har någon, annars får du låna.

Passet håller på i 75 min och efter det serveras en god hälsofrukost på Valö. 

Nyhet för 2019:

Nu kör vi under sommaren två olika sorters yoga på onsdagar och lördagar.

Yin yoga varje lördag

Ashtanga yoga varje onsdag

Från vecka 26-32 kl.8.30-10.00

Varmt Välkomna. 

Pris: 195 kr

Förbokas via sms till: 0709-501424 senast 1 dag innan
Glöm inte att ange allergier vid bokning!

Yin-yoga

Yin-yoga är en återhämtande och läkande yogastil där man ligger länge i få positioner. I yin-yogan tränar vi vår bindväv, alltså våra leder, ligament och senor på ett sätt som är svårt att få till annars.

Ashtanga yoga

Ashtanga yoga är ett flöde av dynamiska rörelser, en fysisk form av yoga vars terapeutiska effekt är att stärka och rena kroppen. Genom att synkronisera andningen med rörelser väcks den inre elden till liv som renar och stärker kroppen fysiskt och mentalt. Ashtanga yogans stora styrka är korrekt andning. Den syresätter blodet, ökar cirkulationen i kroppen och i hjärnan vilket leder till en klar tanke och en ökad kreativitet.

Gå till toppen