sommarYoga på Valö

2021

Starta dagen med ett yogapass på dansbanan.

Vår instruktör Helena Olsson från Bockshult kommer vara vår guide i yogans värld. Begränsade platser.  Först till kvarn!

Förboka plats och ev. allergier på sms 0709- 50 14 24

Pris: 225 kr

Yogan är för alla, oavsett vilken form eller ålder man är i. Yoga är en träningsform som ger dig redskap att hantera stress, motverka onda ryggar, axlar och huvuden, tränar upp kroppen samt ger dig tillgång till hela kroppen. Passar även de som aldrig prövat Yoga förut likväl de vana utövarna. Ta med matta om du har någon, annars får du låna.

Passet håller på i 90 min och efter det serveras en god hälsofrukost på Valö. 

Nu kör vi under sommaren två olika sorters yoga på onsdag och fredag.

Varmt Välkomna

VECKA 26-32

Yin-yoga
Fredagar 08:30-10.30

Inställda datum är den 23/7 och 13/8

VECKA 26-32

Ashtanga yoga
Onsdagar 08:30-10:30

Yoga-workshop med Rocket yoga
20/7 kl: 8.30 –12.30

Rocket är ju en dynamisk och fartfylld yogaform där man lär sig teknikerna föra att stå på händer etc. Fika ingår i priset

Förbokas på sms 0709-50 14 24 per person

Kostnad 600 kr per tillfälle

Vad är Yin-yoga?

Yin-yoga är en återhämtande och läkande yogastil där man ligger länge i få positioner. I yin-yogan tränar vi vår bindväv, alltså våra leder, ligament och senor på ett sätt som är svårt att få till annars.

Vad är Ashtanga yoga?

Ashtanga yoga är ett flöde av dynamiska rörelser, en fysisk form av yoga vars terapeutiska effekt är att stärka och rena kroppen. Genom att synkronisera andningen med rörelser väcks den inre elden till liv som renar och stärker kroppen fysiskt och mentalt. Ashtanga yogans stora styrka är korrekt andning. Den syresätter blodet, ökar cirkulationen i kroppen och i hjärnan vilket leder till en klar tanke och en ökad kreativitet.